fbpx

 

Rosacea Behandeling

 

Rosacea is een rode en soms blauwe verkleuring van de huid die ontstaat door een woekering van kleine onderhuidse uitgezette bloedvaatjes.

Uitgebreide blootstelling aan ultraviolette straling in zonlicht is een risicofactor voor het ontwikkelen van Rosacea. Ouder worden, overmatig zonnen, roken, pittig eten, overmatig alcoholgebruik, temperatuurverschillen en erfelijke aanleg kunnen het verergeren.

Rosacea behandeling : 

De Rosacea behandeling vindt plaats zonder verdoving. De Schoonheidsspecialiste behandelt u met een Dermapen 4. Dit kunt u ervaren als kleine prikjes in de huid. Met behulp van Dermapen 4 kunnen de bloedvaatjes door de huid heen – zonder de huid te beschadigen – verwijderd worden.  Door het bloed puntjes die aanwezig door de dermapen 4  absorbeert in. Hierdoor worden de bloedvaatjes verwarmd en trekt de vaatwand samen. Het lichaam ruimt de overblijfselen vervolgens zelf op.

DE DUUR VAN DE BEHANDELING

De duur van de behandeling is afhankelijk van het verloop van het genezingsproces. In het begin van de behandeling zal de behandelingsfrequentie hoog liggen en kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de huid  om tussen 4-6 weken te behandelen. De behandelingsfrequentie neemt af naarmate de conditie van de huid verbetert.