fbpx

Anti-aging Behandeling

Het is het vertragen van het verouderingsproces.Door allerlei schadelijke invloeden kan de huid sneller verouderen en rimpels gaan vertonen.Door schadelijke invloeden van buitenaf en een misschien minder gezonde levensstijl heeft de huid de neiging om sneller te verouderen. Een jong, strak en glad (rimpelvrij) gezicht bestaat van binnenuit uit goed stevig bindweefsel. Dit bindweefsel zit barstensvol collageen en elastine.

Anti-aging behandeling : Bij een Dermapen 4 microneedling behandeling zie je DIRECT resultaat, je huid is optisch weer strak getrokken.
Het Hyaluron serum wat diep in je huid wordt gebracht zorgt ervoor dat de huid direct strakker is.
Zo zijn de rimpels minder zichtbaar en je huid is gladder.

Direct na de behandeling is je huid rood! Maar dit verdwijnt na enkele uren.
De huid kan wat warm en geprikkeld aanvoelen het verzacht als je regelmatig het dermapen 4 thuis product  serum moeten aanbrengen .
De huid moet tijdens de kuur goed beschermd worden tegen de zon met een hoge spf 50

DE DUUR VAN DE BEHANDELING

De duur van de behandeling is afhankelijk van het verloop van het genezingsproces. In het begin van de behandeling zal de behandelingsfrequentie hoog liggen en kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de huid  om tussen 4-6 weken te behandelen. De behandelingsfrequentie neemt af naarmate de conditie van de huid verbetert.